![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 144 Pomógł: 0 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://fun.from.hell.pl/2002-06-12/poke_penguin.html
heh.. poklikajcie trochę ![]() (nie drażnij pingwina - powiada mądre przysłowie) -------------------- if(function_exists("zrozum_kobiete")){
echo "Niemożliwe!"; exit;} |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Tytuł wątku Ci się pomerdał.
Wystarczy 10 sekund i Pingwin exploduje? Kiepścizna.. Ja tam i tak tęsknym wzrokiem coraz częściej spoglądam w strone Diabełka. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator planeta/IRC Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 385 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Zabrze Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wybuchanie to tylko jedna z reakcji obronnych tego pingwinka. Ja za drugim razem dostałem ogromnym młotem w łeb, a za trzecim strzał z guna
![]() ![]() -------------------- "Programmers are in a race with the Universe to create bigger and better idiot-proof programs, while the Universe is trying to create bigger and better idiots. So far the Universe is winning."
Cudi's devBlog |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 144 Pomógł: 0 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no właściwie o to mi chodziło
![]() -------------------- if(function_exists("zrozum_kobiete")){
echo "Niemożliwe!"; exit;} |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 09:24 |