![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 94 Pomógł: 0 Dołączył: 8.03.2004 Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Uzywam na swojej stronie ponizszego sterownika MySQL:
jakis czas temu wszystko jeszcze dzialalo. Nagle mu sie cos odwidzialo i nie wykonuje mi niektorych zapytan sql. Np takiego:
zapytania sa dobre, bo tak jak pisalem juz, wczesniej dzialaly. Teraz je dodatowo wyswietlalem i recznie wklepywalem do phpmyadmina i wszystko smiga. Druga sprawa to, ze np. instrukcj $sql->num_rows(); zwraca mi wartosc 1, gdzie normalnie powinna zwrocic wartosc 0 :/ Troche mnie ta sytuacja irytuje, bo nie wiem co moze byc zle i gdzie mam szukac przyczyn bledu. Zaznaczam ze sterownik nie jest mojego autorstwa. Ten post edytował batat 15.03.2008, 17:11:42 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 116 Pomógł: 119 Dołączył: 10.05.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 94 Pomógł: 0 Dołączył: 8.03.2004 Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jakby bylo niepoprawne to by mysql nie przepuszczal przez phpmy czy tez zwykle mysql_query()
![]() w takim razie jak jest poprawnie wg Ciebie? ;-) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 6 Dołączył: 15.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@Cezar708: To jest poprawne zapytanie MySQL: http://dev.mysql.com/doc/refman/5.1/en/insert.html (patrz drugi sposób)
|
|
|
![]()
|
|
nie ma nikt innych sugestii odnosnie tego dziwnego zachowania sterownika? ;-)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 108 Pomógł: 26 Dołączył: 29.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może po prostu zaktualizowali wersje MySQLa. Czy na prawdę tak trudno zmienić zapytanie?
|
|
|
![]()
|
|
MySql nie byl aktualizowany bo pytalem. Zmiana zapytania tez nie pomogla...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 16:07 |