![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 22.01.2007 Skąd: Czechowice-Dziedzice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam problema i to wielkiego , zamotalem sie w najprostszej zeczy jaka moze byc.
Potrzebuje sprawdzic czy tabela o nazwie zmiennej $towar1 juz wystepuje w bazie. Wiem ze to banalnie proste ale gdzies mi ulecialo z glowki. Plisss o nie wysmianie i pomoc ![]() Pozdro |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator wortalu Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 960 Pomógł: 39 Dołączył: 21.10.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tytuł tematu nie spełnia wymagań regulaminu działu przedszkole. Zamykam. Po zgłoszeniu poprawnej formy któremukolwiek z moderatorów (wraz z linkiem do tego tematu) zostanie otwarty.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 22.01.2007 Skąd: Czechowice-Dziedzice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
NO temacik otwarty spowrotem, takze jak tylko ktos jest w stanie to bardzo prosze. Termin sciga a ja stoje w miejscu z praca
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 595 Pomógł: 282 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Reda, Pomorskie. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak ci zwróci zero wierszy - nie ma bazie takiej tabeli... -------------------- - Oh no, my young coder. You will find that it is you who are mistaken, about a great many things... - |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 112 Pomógł: 20 Dołączył: 10.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Odpowiednie zapytanie MySQL pomoże.
Szczegóły w manualu MySQL: http://dev.mysql.com/doc/refman/5.1/en/show-tables.html pozdr. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 4.07.2025 - 01:07 |