![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 202 Pomógł: 3 Dołączył: 6.01.2008 Skąd: Mazowieckie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, chciałem zrobić takie logowanie, które będzie przełączało użytkownika na odpowiednią stronę w zależności od tego jaka ma przypisaną rangę w bazie danych
Ulepszyłem o takie rozwiązanie swój skrypt logowania i teraz nie działa. Loguje się na poprawny login i hasło i nic się nie dzieje.. nigdzie mnie nie przełącza… Czy może orientuje się Ktoś w czym tkwi błąd? Będę wdzięczny za każdą pomoc..
dotąd korzystałem z takiego skryptu, który działał //ale przełączał tylko na jedną stronę ..wszystkich użytkowników
Ten post edytował em-ba 14.03.2008, 12:22:03 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
$_POST['ranga'];
![]() Sie zdecyduj gdzie masz te range - w bazie czy w formularzu ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 202 Pomógł: 3 Dołączył: 6.01.2008 Skąd: Mazowieckie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
range wysyłam jako "hidden" z różnych formularzy rejestracyjnych... i zapisywana jest w bazie.... //są trzy rangi
Chciałbym aby w zależności od tego z jakiej rangi jest użytkownik to, żeby go przełączało na odpowiednią stronę ![]() Mam nadzieje, że nie zamieszałem... ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
ale w miejscu w ktorym sie logujesz nie masz w formularzu zadnej rangi. A ty sie do niej dobierasz tak jakbys mial. Zrozum to
![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Czyli co powinienem zrobić?
![]() Ten post edytował em-ba 15.03.2008, 13:16:59 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 09:04 |