![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 192 Pomógł: 13 Dołączył: 16.11.2007 Skąd: Żory Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Ostatnio zaczołem robić strony na div'ach i zaczoł się ten problem, pojawia się on tylko w FF. Na początku wydaje się wszystko ok, jednak gdy wpisuje się dłuższy tekst, to niestety nie załamuje się, tylko ciągnie się ciągle cały w jednej linijce i wychodzi poza div'a i po samym tle potem ciągnie. W IE 7 i Operze wszystko jest ok. Moglibyście mi powiedzieć jak to naprawić ?
-------------------- "Źle czynisz, jeśli chwalisz, gorzej, jeśli ganisz rzecz, której dobrze nie znasz." - Leonardo Da Vinci
30.01.2009 - Mój 100 post. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 136 Pomógł: 0 Dołączył: 8.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moze niemasz
width: Xpx; w stylach... -------------------- Jeśli pomogłem kliknij na Pomógł
Jeśli nie pomogłem kliknij na Pomógł |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 192 Pomógł: 13 Dołączył: 16.11.2007 Skąd: Żory Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Nawet div'y wygenerowane z image ready, przykład jednego:
Kod <div style="background: url(images/img_09.gif); position:absolute; left:239px; top:200px; width:535px; height:345px; padding-left: 3px; ">TRESC</div> Nawet jak nie dam żadnych stylów, to mi nie przełamuje wierszy. -------------------- "Źle czynisz, jeśli chwalisz, gorzej, jeśli ganisz rzecz, której dobrze nie znasz." - Leonardo Da Vinci
30.01.2009 - Mój 100 post. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.07.2025 - 22:43 |