![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 136 Pomógł: 0 Dołączył: 8.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
tworze panel usera. Rejestracje i logowanie mam na podstawie tego: http://www.strefaphp.net/artykul31.html artykulu, jednak sam wprowadzilem bardzo duzo zmian. Teraz chcialbym zrobic edycje profilu, ale za chiny nimoge spowodowac by wyswietlily sie moje dane :/ Oto kod, ktory mam narazie:
Chodzi oto ze zalogowany jako: <b>" .$user."</b>, jeste z <b>".$tab_user[0]['skad']."</b>, data twojej rejestracji to: <b>".$tab_user[0]['data']." powinno w 100$ wyswietlac nick, skad jestem i date rejesracji, jednak tego nie robi. Wydaje mi sie ze dane nawet nie sa brane z mysql. Jak zrobic to poprawnie? Pozdrawiam, conix -------------------- Jeśli pomogłem kliknij na Pomógł
Jeśli nie pomogłem kliknij na Pomógł |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator wortalu Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 960 Pomógł: 39 Dołączył: 21.10.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tytuł tematu nie spełnia wymagań regulaminu działu przedszkole. Zamykam. Po zgłoszeniu poprawnej formy któremukolwiek z moderatorów (wraz z linkiem do tego tematu) zostanie otwarty.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 136 Pomógł: 0 Dołączył: 8.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nikt niema pomysłów?
Kurde, ludzie pliss pomózcie :/ Edit: dziala, poradzielm sobie ![]() pozdro ![]() Edit2: Co zrobic zeby po odswiezeniu stronie nie wylogowywalo mnie? Prosze o podpowiedz. , Ten post edytował conix 13.03.2008, 21:43:35 -------------------- Jeśli pomogłem kliknij na Pomógł
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 64 Pomógł: 1 Dołączył: 1.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tyko, że nie rozumiem tego bałaganu w kodzie, nie wsadziłeś wyniku zapytania do tablicy. wstawiłem kod
|
|
|
![]()
|
|
Dobra.
Oto dokładny opis problemu. Loguje się za pomocą formularza w ktorym wpisuje login i haslo. Ok, wszystko gra. Po kliknieciu na loguj przekierowywuje mnie na strone edycji profilu. Jednak gdy klikne w pasek adresu strony i dam enter, wszystko sie zeruje. To znaczy ze na dole pisze: Witaj nick zarejestrowales sie data Zaraz po zalogowaniu wszystko dziala, po wyjsciu i wejsciu z panelu usera lub gdy klikne w pasek adresu strony i dam enter zostaje tylko: witaj zarejestrowales sie Oto pliki: ( plik ktory wyswietla sie zaraz po logowaniu)
Nastepny to formularz logowania:
Tyle. Prosze o pomoc -------------------- Jeśli pomogłem kliknij na Pomógł
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 2 Dołączył: 10.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wogóle nie wiem gdzie ty niby pobierasz te dane o userze. Powinno to wyglądać jakoś tak:
I ot cała filozofia. -------------------- cout<<"Po co się patrzysz w ten podpis" <<endl;
cout<<"Cpp rox!"; |
|
|
![]()
|
|
Nie działa.
Niby wszystko jest ok, ale gdy jestem zalogowany i klikne na pasek adresu przegladarki, potem enter ( ponowne otwarcie strony) to mnie wylogowywuje Zadnych nowych pomyslow? -------------------- Jeśli pomogłem kliknij na Pomógł
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.07.2025 - 20:06 |