![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 3.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem z implementacją kodu dotpaya na stronę. Właściwie to wykonuję narazie testy, które nic nie dają bo kod jest niepoprawny.
Oto co zrobiłem: dodałem nowe konto kodów bezobsługowych. Następnie umieściłem skrypty php na serwerze z danymi, które wymagają: <?php $id = 2043; # numer ID zarejestrowanego klienta $code = "umi1"; # identyfikator usĹ‚ug SMS $type = "c1"; # typ konta: C1 - 8 znakowy kod bezobsĹ‚ugowy # typ konta: sms dla sprawdzania SMSow $page = "main.php"; # nazwa pliku jaki ma sie zaladowac po podaniu poprawnego kodu # gdy sprawdzane bÄ™dÄ… zarĂłwno konta smsowe jak i konta przy pĹ‚atnoĹ›ciach kartÄ… # to naleĹźy wtedy uĹźyć zapisu: # $type = "c1,sms"; # # przy sprawdzaniu kilku kont o róşnych identyfikatorach naleĹźy uĹźyć zapisu: # $code = "abcd1,abcd2,kody2,kody6"; $del=0; # jeĹźeli kod ma być skasowany od razu po sprawdzeniu to ustaw wartość na 1 ################################################################################ $check = $_POST['check']; # podany kod na stronie gdzie wejĹ›cie jest pĹ‚atne i wymagany jest zakupiony kod if($check == NULL) exit("Prosze wpisac kod"); $handle = fopen(" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7.07.2025 - 21:33 |