![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 12.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Uzywam CuteNews to zadządzania artykułami ale napotkałem dziwny problem, gdy wstawie artykuły przez
Wszystko działa jak należy tzn można przeglądnąć cały artykuł po kliknieciu na link "wiecej" itd problem pojawia sie gdy ten fragment wstawie do kody który obsluguje moje menu
Wtedy wyświetla tylko początkową zawartość a po kliknieciu na "wiecej", środkowy box jest pusty, mecze sie juz 2 dni z tym, i nie wiem co robie nie tak. Z góry dzięki za pomoc Ten post edytował Martinas 13.03.2008, 13:00:32 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Popraw proszę tytuł topiku na zgodny z zasadami forum Przedszkole i dodaj bbcode
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 12.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No i znowu ja, zadałem moje wcześniejszcze pytanie na forum CuteNews, dostałem następująca odpowiedź, i tu prośba do was może ktoś mi to wytłumaczyć w bardziej przystępny sposób.
Cytat That's because the generated link that CuteNews does won't put id=site1 in the query string. Now there's an easy and a hard way to solve this, basically:
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 15:56 |