![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 259 Pomógł: 0 Dołączył: 26.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam oto taki kod
teraz zalezy mi by w miejsce funkcji alert("cos"); wstawic kolejne funkcje wykorzystującą advajax: np. function wynik() {advAJAX.get({ tag: "wynik", url: "includes_bets/wynik_live.php" })} function podglad() {advAJAX.get({ tag: "kursy_live", url: "includes_bets/kursy_live.php" })}; już kombinowałem na różne sposoby, mam pytanie czy wogole sie tak da a jezeli tak to może jakas sugestia. Za wszelkie info dzięki -------------------- www.wettradar.com
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 603 Pomógł: 131 Dołączył: 24.07.2007 Skąd: Górny Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm, powinno się dać:) Proponuje zdefiniować te funkcje przed advAJAX.setDefaultParameters().
I poprawić obie: wywołania adjAJAXa są poprawne, jeśli wczesniej zrobiles setDefaultParameters(), a Ty przecież dopiero je tworzysz;więc musisz podać url itp. edit: dodałem słowo "więc". Ten post edytował lord_t 13.03.2008, 13:12:52 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 259 Pomógł: 0 Dołączył: 26.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam taki kod ale on nie wywoluje funckcji wynik(), podglad()
-------------------- www.wettradar.com
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 603 Pomógł: 131 Dołączył: 24.07.2007 Skąd: Górny Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy Ty w ogóle przeczytałeś mojego poprzedniego posta O_o? A zrozumiałeś?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
doprowadzilem kod do takiej postaci:
i to mi juz działa!! pojawiają się divy w zalezności co jest w <div id="sprawdz">. Jednak jak nie jest to w 100% o co mi chodzi chciałbym zachować to co jest w divach a tylko jak nastapi zmiana w <div id="sprawdz"> zaktualizować pozostałe Ten post edytował grzegorz_g 14.03.2008, 00:19:01 -------------------- www.wettradar.com
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 06:02 |