![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-Otepod- |
![]()
|
Goście ![]() |
Napisałem swój pierwszy system logowania na sesjach. Mam pytanie. Wszystko jest ok, gdy istnieje użytkownik loguje normalnie,ale gdy plik z użytkownikiem nie istnieje to pojawia się błąd: Jak zrobić żeby pojawiał się tylko napis, że taki użytkownik nie istnieje? Na bezpieczeństwo logowania nie patrzcie bo wiem że jest dziurawy jak szwajcarski ser
![]() Tutaj błąd co się pojawia: Kod Warning: fopen(Proba.ghgynh9): failed to open stream: No such file or directory in c:\usr\krasnal\www\test\trening.php on line 6 Warning: filesize(): Stat failed for Proba.ghgynh9 (errno=2 - No such file or directory) in c:\usr\krasnal\www\test\trening.php on line 7 Warning: fread(): supplied argument is not a valid stream resource in c:\usr\krasnal\www\test\trening.php on line 7 Tutaj kod: login.php
page.php
register.php
logout.php
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 387 Pomógł: 273 Dołączył: 18.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Trochę źle to rozwiązałeś. Powinien być jeden plik z danymi userów, który później będziesz obsługiwał za pomocą explode() i implode() , ale ok. Najprostszym sposobem będzie wytłumienie funkcji pliku dodając @
to
zamień na
ogólnie cały skrypt login.php powinien wyglądać mniej-więcej tak
Pisane od ręki, nie wiem czy zadziała ![]() Ten post edytował l0ud 12.03.2008, 19:48:37 -------------------- XMPP: l0ud@chrome.pl
|
|
|
-Otepod- |
![]()
|
Goście ![]() |
Dzięki
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |