![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 215 Pomógł: 0 Dołączył: 28.10.2003 Skąd: - Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Takie ladne zyczenia Cytat Moderatorom Forum pragniemy życzyć cierpliwości, wyrozumiałości i jaknajmniejszej ilości zamykanych wątków.
Opiekunom, życzymy wytrwałości w krzewieniu wiedzy i skuytecznego podnoczenia własnych umiejętności. Developerom - pomysłów, sprawnych programów, inwencji twórczej i skutecznej pracy. i z bledami ![]() Szkoda troszke ... -------------------- <span style="font-weight: bold;">Open Source Enterprise Content Management</span>
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale sie czepiasz... za kare pod choinke bedziesz mial mod_ruzga wkompilowane w Apachea
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 660 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2002 Skąd: Starachowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Ale sie czepiasz... za kare pod choinke bedziesz mial mod_ruzga wkompilowane w Apachea
![]() A jak dalej bedziesz niegrzeczny to dostaniesz patch upgradeujący mod_ruzga na mod_rózga ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ten mod_ruzga to produkt MS dlatego z bledem
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 215 Pomógł: 0 Dołączył: 28.10.2003 Skąd: - Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dawno sie tak nie smialem
![]() Wesołych i spokojnych świąt Bożego Narodzenia. 3majcie się -------------------- <span style="font-weight: bold;">Open Source Enterprise Content Management</span>
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 223 Pomógł: 0 Dołączył: 13.01.2003 Skąd: 3rd ball of mud behind a big ball of burning gas Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mała gafa ja także dzisiiaj wysyłałem spama do swoich userów i zamiast napisac 2004 napisalem 2003
![]() Pozdrawiam. -------------------- It's Time to Join the PLD Linux Generation!
<? while (!$success) { $try++; } ?> |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 208 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kawiateek ja dostałem życzenia z PCManiak i było 2003 (-;
Cytat Życzymy Wam zdrowych, ciepłych i radosnych Świąt, spędzonych wraz z rodziną, osobistej i zawodowej pomyślności oraz dużo energii na nadchodzący Nowy 2004 rok! ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 24.06.2003 Skąd: Wałcz Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
eRROr roku jeszcze 2003
SPSZEDASZ CHOINEK (wielki napis nad bramą) no ktos miał tom swoją wene twórczą :wink: -------------------- Kto wie wszystko? Nikt nie wie wszyskiego! Dlatego trzeba sobie pomagać.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Przyznaję się bez bicia, iż autorem życzeń wysłanych z forum jestem ja. Tak się niestety składa, że pisałem je mając wokół siebie dwu dyrektorów, kierownika i audytora oraz niedziałajacy internet, którym gdy w końcu zaskoczył na chwilę wysłałem treść tak jak obiecałem Sethowi.
Niniejszym zatem biję się w piersi i obiecuje poprawę. --- Update: wysżło mi bardzo niegramatyczne zdanie, które poprawiłem -------------------- |
|
|
![]()
|
|
A ja dalem tylko copy&past :/ O:)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 17:04 |