![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 0 Dołączył: 13.03.2006 Skąd: Rogoźno Wlkp. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poszukuje osoby z bardz obra znajomością PHP oraz MYSQLa która wykona dla mnie prosty projekt CMSa wraz z zabezpieczeniami na prace MGR. Wymagania nie sa wygórowane. CMS ma obsługiwać drukarnie która ma za zadanie dodawanie zleceń, usuwanie edycje . Na bazach danch. Skrypt z logowaniem dla admina, userów oraz personelu obsługującego ową drukarnie. Oprócz tego chciałbym aby owy skrypt obsłużył formularz wysyłania zamówień o określonych kryteriach na emaila oraz parę innych rzeczy typu wyszukiwarka po zleceniach itp. Co do ceny myślę że sie dogadamy. Całość może być wykonana strukturalnie lub obiektowo.
W razie chętnych poproszę o kontakt na GG:1264058. wtedy podesle więcej szegółów. Ten post edytował walldeck 11.03.2008, 18:36:31 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 590 Pomógł: 40 Dołączył: 11.01.2007 Skąd: Centrum Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wystarczyło umieścić ogłoszenie w jednym wątku.
Ten drugi wątek został usunięty. -------------------- 404
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 0 Dołączył: 13.03.2006 Skąd: Rogoźno Wlkp. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok, już zleciłem. Mozna zamknąc!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 20:26 |