![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 8.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, czytalem jeden z tematow na temat Bana ale temat jest zamkniety, otoz mam problem, dostalem Bana na forum i gdy nawet probuje wchodzic z komputera kolegi to ban nadal jest, w takim razie nie jest to ban na IP a kasowanie plikow cooke chyba tez nic nie da. Mozecie mi cos doradzic ?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Tutaj masz bana, czy na innym forum? Jakie konto? ;p
-------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
i o ile wiem bany sa po to chyba zeby wchodzic naforum a nie ot tak zeby byly...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 8.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
1) jak ci zalozyli Bana na konto (tak wynika z gadki) to nic nie poradzisz.
2) My nie jestesmy od osadzania czy slusznie zarobiles czy nie i pomagac w obejsciu bana nie bedziemy. Napisz maila do swego admina i se z nim pogadaj. zamykam -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 00:55 |