![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 74 Pomógł: 0 Dołączył: 3.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam w jaki sposób sprawic aby podczas rejestracji usera był automatyczne tworzony katalogu użytkownika z którego potem beda juz czytane wszystkie dane.....fotki i inne
chodzi mi o to jak uzystac taki efekt że po rejestracji aby obejże profil użytkownika był adres Url w postaci : mojastrona.pl/nazwa_uzytkownika oto mój kod: plik funkcje.php:
oraz rejestracja.php
Nie bardzo wiem jak to powinno byc zrobione, nigdy nie robiłem podobnego rozwiazania...bardzo prpsze o pomoc Pozdrawiam Ps:a może to jest poprostu pewna sztuczka i katalog wcale nie musi by na serwerze? Ten post edytował molesta 7.03.2008, 01:26:28 -------------------- Spolszczenie Dolphin oraz Forum wsparcia
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 256 Pomógł: 7 Dołączył: 1.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Nie proś o to, idź i sam to zdobądź.
Zrób to, a osiągniesz sukces. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 74 Pomógł: 0 Dołączył: 3.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dziekuje za info...o to wlasnie mi chodziło
Ale niewiem jak to zastosowac w moim przypadku Nigdy nie miałem styczności z mod_rewrite -------------------- Spolszczenie Dolphin oraz Forum wsparcia
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 256 Pomógł: 7 Dołączył: 1.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poczytaj
![]() -------------------- Nie proś o to, idź i sam to zdobądź.
Zrób to, a osiągniesz sukces. |
|
|
![]()
|
|
No dobra to z innej beczki
![]() w tej chwili skrypt po zalogowaniu tworzy taki url http://localhost/~kamil/uzytkownicy.php?m=log Aby zastosowac mod_rewrite tak jakbym chciał to powinienem przekazywac do url login użytkownika aby móc napisac funkcje w pliku .htaccess która poszuka loginu i zamieni url na postac http://localhost/~kamil/nazwa_uzytkownika Czy dobrze rozumuje? -------------------- Spolszczenie Dolphin oraz Forum wsparcia
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 07:45 |