![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 110 Pomógł: 0 Dołączył: 24.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Otóż mam pewien dylemat. Posiadam wykupiony serwer oraz kilka domen w AZ.pl. Niestety nic się z jakością nie polepszyło po wielu miesiącach. Czasami nawet kilka razy dziennie są przerwy w działaniu usługi - i w tym czasie nie można wejść na żadną z moich domen.
Zastanawiam się nad wykupieniem hostingu w neteasy.pl a domeny pozostawię w AZ. Mam tylko pytanie, ponieważ zawsze utrzymywałem domeny i serwer u jednego usługodawcy: Co z mailami, subdomenami? Po stronie którego klienta będę dodawał subdomeny oraz jak będzie wyglądała sprawa z pocztą? I czy nie będzie z tym problemów? PS. I czy w ogóle dobrze robię wybierając neteasy.pl? Może znacie lepsze oferty - transfer miesięczny min 25GB, dysk min 4GB. Dzieki za wszelkie info. Ten post edytował graft 6.03.2008, 21:27:15 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 256 Pomógł: 7 Dołączył: 1.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co do poczty, subdomen itd. da się to załatwić za pomocą panelu serwera. (cpanel, drectadmin, confix, plesk itd.)
-------------------- Nie proś o to, idź i sam to zdobądź.
Zrób to, a osiągniesz sukces. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 27.06.2025 - 10:03 |