![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 6.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiele forum odwiedziłem i żaden dotychczasowy sposób wykonania we flash'u statusu gg nie zadziałał.
Sam napisałem coś takiego: numergg = NR_GG; gg = new LoadVars(); gg.load("http://www.gadu-gadu.pl/users/status.asp?id="+numergg+"&styl=2"); gg.onLoad = function(success) { if (success) { cojest = gg.toString(); statu = cojest.substr(0, 1); if (statu == 1) { gotoAndPlay(2); } if (statu == 2) { gotoAndPlay(3); } if (statu == 3) { gotoAndPlay(4); } } }; to dałem do pierwszej klatki, w 2,3,4 dałem obrazki. Sprawdzam podgląd publikacji wszystko działa. Publikuję, uruchamiam i echo. Wywala coś takiego: Adobe Flash Player has stopped a potentialy unsafe operation. The following local application on your computer network: C:\........(ścieżka dostępu do pliku swf) is trying to communicate with the Internet-enabled location: www.gadugadu.pl To let this applications communicate with the Internet, click Settings. You must restart the application after changing your settings. Zrozumiałem że muszę zmienić opcje. Tak poczyniłem, uruchamiem z hdd i już działa. Wrzucam pliki na serwer i lipka, nie działa. POMOCY o co chodzi. Wina serwera raczej nie bo sprawdzałem na kilku. Może ma ktoś już coś takiego zrobionego, lub wie jak rozwiązać ten problem. Bardzo proszę o pomoc. Ten post edytował adamik 6.03.2008, 20:25:47 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 07:15 |