![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 19.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
widziałem co prawda temat poniżej powiązany z moim ale nie do końca a że w tym temacie jestem kompletne zero więc zwracam się do was. Muszę sprawdzić czy na domenie np: domenka.pl w kodzie strony znajduje się: <!-- copyright by shane.pl --> mam w panelu np: Nazwa domeny: Posiada znacznik? domenka.pl Tak(sprawdź ponownie) domenka2.pl Nie(sprawdź ponownie) nie wiem od czego zacząć ? file get content? + preg-match-all ![]() Jak odczytać plik na zewnętrznej domenie a następnie sprawdzić czy w kodzie strony istnieje dany ciąg znaków? Proszę o wskazówki, przykłady. Dzięks |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 875 Pomógł: 122 Dołączył: 2.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Funkcją file_get_contents" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual pobierasz stronę (ewentualnie cURLem) i przeszukujesz za pomocą strpos" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual... ot i tyle... gdzie masz konkretnie problem...?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 17:45 |