![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 29.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam taką sytuację: Z okna 'A' za pomocą onclick() wywołuję okno B. W okienku B mam formularz, po którego wypełnieniu i kliknięciu 'Zapisz' w oknie A mają się pokazać zaktualizowane dane, a okno B ma zostać zamknięte. Napisałem już tyle: Fragment kodu w oknie głównym - wywołanie okienka B print ("<a class=kandydat href=\"http://www.xxx.eu/okno_A.php?view=$user_id\" onclick=\"window.open('./B.php?bolek=$user_id','OKNO' ,'width=300, height=200').focus(); return window.reload() ;\">". show_user_status($user_id) ."</a>"); w oknie B mam formularz do wypełnienia i stosowne odniesienia do bazy, ale nie mogę sobie poradzić z aktualizacją okna wywołującego. A może gdzieś indziej tkwi błąd ![]() Z góry dziekuję za pomoc Jurek Wszystkim, którzy zajrzeli dziekuję. W międzyczasie sam znalazłem rozwiązanie pozdrawiam Jurek Ten post edytował alskar 5.03.2008, 13:20:54 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 1 Dołączył: 1.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrobiłem to na szybko, ale działa i dla Firefoxa, i dla ie6:
index.html: index2.html: |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 06:27 |