![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 143 Pomógł: 0 Dołączył: 11.03.2007 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kiedy potrzebowalem czegos co odswieza jakis fragment strony wszyscy doradzali uzycie AJAX'a. Staralem sie na wlasna reke znalezc jakis poradnik mowiacy jak to zrobic, lecz nic nie znalazlem. Czy moglby ktos opisac jak sie to robi za pomoca AJAX'a, badz odeslac mnie do odpowiedniego poradnika?
-------------------- Mowa jest srebrem, a milczenie złotem...
Lepiej milczeć i wydać się głupim, niż odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości... |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator wortalu Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 960 Pomógł: 39 Dołączył: 21.10.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 143 Pomógł: 0 Dołączył: 11.03.2007 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzieki... na poczatku tego tekstu dla zielonych nawet pisze "Wygooglowałem i... coś skomplikowanie jest to opisane" no i ja mialem dokladnie ta sama sytuacje
![]() Ten post edytował Gallareton 5.03.2008, 10:22:19 -------------------- Mowa jest srebrem, a milczenie złotem...
Lepiej milczeć i wydać się głupim, niż odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Temat: ajax Elementarne podstawy
Masz tam skrypt, który pobiera dane z serwera i wyświetla je w alercie JS. Wystarczy zmienić alert na np:
W tamtym temacie jest to wyjaśnione. Pozdrawiam. -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.07.2025 - 15:04 |