![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-Wiesław- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam!
Mam w pliku formularza checkbox:
Sprawdzam go:
Ma ktoś kurcze blade jakiś pomysł? Tożto niespotykane! Pozdrawiam Wiesiek K. |
|
|
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
Sprawdzone. Działa. Znalazłem ten sposób na forum. I u mnie działa. Mam tylko pytanie. Czemu działa jeśli formularz i sprawdzanie jest w tym samym pliku? A jeśli formularz jest w innym niż sprawdzanie to już nie? Coś da się na to poradzić? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 4.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
Cytat Czemu działa jeśli formularz i sprawdzanie jest w tym samym pliku? A jeśli formularz jest w innym niż sprawdzanie to już nie? Tutaj przyjacielu:) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 4.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dobrze, rozumiem że chodzi o działanie: - gdy chceckbox zaznaczony, w wywołanej stronie wyświetla się napis "zaznaczony", a gdy niezaznaczony to odpowiednio "niezaznaczony".
U mnie działa prawidłowo w wywołanej innej stronie. Podaj cały kod znacznika <form></form> w formularzu, i zobaczymy. |
|
|
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
Cholewcia! Wszystko jest ok. Po prostu formularz odnosił się do pliku login.php, a wywołanie robiłem w pliku zupełnie innym. To wszystko przez wiek chyba.
Prośba do Moderatorów o przyznanie punkcika koledze tdp za naprowadzenie na dobrą drogę:) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 06:45 |