![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 11.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, firma Pres-Bud poszukuje programisty PHP/MySQL do budowania aplikacji internetowych, aplikacji CMS oraz projektami portali społecznościowych.
Od kandydatów wymagamy: - samodzielności oraz umiejętności planowania pracy i projektów - Bardzo dobrej znajomości PHP4-5 oraz programowania obiektowego - bardzo dobrej znajomóści XHTML/CSS - znajomości AJAX,XML - znajomości oprogramowania MYSQL oraz języka SQL - znajmości systemów SMARTY - umiejętności tworzenia struktur baz danych - umiejętności optymalizacji wydajności aplikacji PHP/MySQL, budowania odpowiedniej struktury cache Dodatkowym atutem będą: - znajomości JavaScript - znajomość systemów Linux Oczekujemy dostępności przez 6-8 godzin dziennie, przez 5-6 dni w tygodniu. Oferujemy pracę przy bardzo nowatorskich, unikalnych projektach. Początkowa pensja na poziomie 1300-1500zł miesięcznie. Oferty pisemne zawierające CV prosimy przesyłać na adres marek.roziecki@gmail.com, w temacie prosimy umieścić hasło PROGRAMISTA PHP Pres-Bud - Sławomir Róziecki ul. Zebrzydowicka 117 44-217 Rybnik NIP 6420407527 REGON - 270066257 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 595 Pomógł: 282 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Reda, Pomorskie. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
policzmy...
wariant optymistyczny: 6 godzin x 5 dni x 4,5 tygodnia = ok. 135 godzin za 1300 zł = ok. 9 zł 60 gr za godzinę wariant pesymistyczny: 8 godzin x 6 dni x 4,5 tygodnia = ok. 216 godzin za 1500 zł = ok. 6 zł 94 gr za godzinę optymistycznie zakładam że podane kwoty są "na rekę" (co z treści ogłoszenia wcale nie wynika) te stawki to w dziedzinie projektów informatycznych faktycznie oferta nowatorska i unikalna ![]() gwarantowana lawina zgłoszeń wysoce kwalifikowanych kadr - serdecznie życzę powodzenia ![]() a wydawało mi się, że prima-aprilis to dopiero za cztery tygodnie ![]() miałem dzisiaj zły dzień - ale ta oferta nieoczekiwanie znacznie porawiła mi nastój ![]() ![]() ![]() pozdrawiam wszystkich. -------------------- - Oh no, my young coder. You will find that it is you who are mistaken, about a great many things... - |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
@nevt: policzmy ... 40 razy złamano zakaz komentowania ogłoszeń o pracę.
PRZYKŁADNIE BAN NA PISANIE NOWYCH POSTÓW NA 2 DNI Mam dość tłumaczenia, wyjaśniania, odsyłania do regulaminu ![]() Nie komentujemy KONIEC KROPKA ! Temat przyklejam jako ostrzeżenie. -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 17:06 |