![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 74 Pomógł: 0 Dołączył: 3.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam ma pytanko:
Chciałbym aby wyniki były wyświetlane w równych kolumnach po 5 rekordów.
Tak wyglada czesc kodu odpowiedzialna za wyświetlanie wyników W tej chwili wyświetla tak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 itd A chciałbym aby było tak: 1 | 6 2 | 7 3 | 8 4 | 9 5 | 10 Czyli w dwóch kolumnach Ni jak niewiem jak to zrobić..... czy moge prosić o pomoc ? Pozdrawiam -------------------- Spolszczenie Dolphin oraz Forum wsparcia
|
|
|
-Wieviór- |
![]()
|
Goście ![]() |
Ja bym to zrobił tak, robisz <div class="container" style="float: left;">.
Ten post edytował Wieviór 3.03.2008, 21:37:29 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 74 Pomógł: 0 Dołączył: 3.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie kumam....możesz to przedstawić na jakimś realnym przykładie albo jak to zaadoptowac do mojego skryptu?
nic z tego nie rozumiem ![]() -------------------- Spolszczenie Dolphin oraz Forum wsparcia
|
|
|
-Wieviór- |
![]()
|
Goście ![]() |
Masz tu "funkcję", która wyświetla normalnie rekordy, każdy w divie, co pięć rekordów stwierdza, że trzeba przejść od nowej kolumny, więc kończy jeden kontener i zaczyna następny, które mają float: left, więc będą koło siebie.
Jak zaadoptować do twojego kodu? Po prostu w ten sposób zbuduj while. |
|
|
![]()
|
|
niewiem co z tym zrobić:/
-------------------- Spolszczenie Dolphin oraz Forum wsparcia
|
|
|
-Wieviór- |
![]()
|
Goście ![]() |
A próbowałeś? Pokaż co zrobiłeś to Ci coś podpowiem.
Na gotowca nie licz. |
|
|
![]()
|
|
Witam, napisałem taki skrypt:
w tej chwili wyniki są wyświetlane tak: http://www.pangram.pl/szukane/szukane.php czyli wierszami od lewej Chciałbym aby były wyświetlane w czterech kolumnach po 5 rekordów np tak 1 6 2 7 3 8 4 9 5 10 walczyłem z tym całą noc i zabrakło mi pomysłów Brdzo prosze o pomoc pozdrawiam -------------------- Spolszczenie Dolphin oraz Forum wsparcia
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 1 Dołączył: 10.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spróbuj wyświetlać według takiego schematu:
To tylko fragment kodu. Reszta powinna zostać bez zmian. Ten post edytował c0cr0ach 4.03.2008, 15:07:46 -------------------- this world means nothing
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 04:28 |