![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 4.01.2008 Skąd: Rabka Zdrój Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam problem z presyłaniem zmiennej z formularza! zmienna jest wybierana z baz danych i jest pobrana poprawnie! a z formularza metoda POST zmienna jest "urwana" na pierwszym znaku np. Zmienan pobrana z bazy to liczba ( INT) 26 a z formularza do nastepnej strony jest przesłane tylko 2. W czym jest problem ?
Poniżej zamieszczam mój kod:
|
|
|
![]() |
-Wieviór- |
![]()
|
Goście ![]() |
Poprawiony kod, sprawdź teraz:
Ten post edytował Wieviór 3.03.2008, 21:27:20 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 4.01.2008 Skąd: Rabka Zdrój Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No super. działa ! Oczywiście SOG dla ciebei za pomoc. Jakbyś mi jeszcze tylko powiedział dlaczego tak sie to działo i czemu akurat takei zmiany a nie inne zostały wprowadzone. Dzieki wielkie i pozdro
|
|
|
-Wieviór- |
![]()
|
Goście ![]() |
Po pierwsze, nie używaj podwójnego cudzysłowu razem z echo, po prostu się nie opłaca, bo musisz te ukośniki dawać, a możesz zamiast tego używać pojedynczego i wstawiać normalnie kod html.
Po drugie, były błędy jakieś w kodzie html, jakie </combo (?!) niezakończone, <br> w środku selecta, takie tam. Po trzecie, najważniejsze:
Pozdrawiam ;] |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 11:10 |