![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 2 Dołączył: 22.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, od bardzo dawna próboje rozwiązać problem z moim skryptem (chyba nie wazne jaki).
Po zainstalowaniu skryptu na różnych serwerach z najnowszymi wersjami PHP i MYSQL, skrypt nie działa. Próbowałem nawet na najnowszej wersji serwera wirtualnego WebServ 2.0 ( PHP 5.2.5, MySQL 5.0.45) Probowałem również na Krasnalu i też nici z tego, cały czas ten jeden błąd: Kod Fatal error: Call to undefined function socket_create() in /home/accounts_o/ots/public_html/lista/Pages/addserver.php on line 35 Az pewnego dnia sprawdziałem skrypt na Xampp'ie - i działa!!! (Sprawdziłem jeszcze raz na wszystkich innych ww. rozwiązaniach i nie działa nadal, tylko XAMP) Ktos wie dlaczego tak jest? Ten post edytował yayco 3.03.2008, 20:22:14 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Administrator wortalu Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 960 Pomógł: 39 Dołączył: 21.10.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po co powielasz temat? Jeśli masz coś do dodania kontynuuj w swoim poprzednim, ten zamykam. http://forum.php.pl/index.php?showtopic=85571
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 00:23 |