![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 170 Pomógł: 11 Dołączył: 2.03.2008 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Otóż mam problem na mojej stronce
Cytat www.misiurgaming.orq.pl Chodzi o to że gdy już kończyłem wpisywać tekst, nagle okienko reklamy spadło o poziom, jakbym dał mu clear: both; Nie wiem o co chodzi proszę o pomoc. Kodu dużo, Firebug przydatny ;> Podam jak będzie trzeba więcej teraz:Kod #reklamy_kontener{ width: 200px; float: left; margin: 0px; } #reklamy_naglowek{ width: 200px; height: 60px; text-align: right; background-image: url(../pix/naglowek_1.png); } #reklamy_srodek{ width: 200px; background-image: url(../pix/tlo_blekit.png); background-repeat: repeat; } #reklamy_stopka{ width: 200px; height: 50px; background-image: url(../pix/stopka_mir.png); } i html Kod <div id="reklamy_kontener" class="ustawienia_div">
<div id="reklamy_naglowek" class="ustawienia_div"> <h2 class="klasa_h_naglowek_tresc">Reklamy</h2> </div> <div id="reklamy_srodek" class="ustawienia_div"> <dfn id="dfn">Chcesz się zareklamować? Napisz! Dział kontakt.</dfn> </div> <div id="reklamy_stopka" class="ustawienia_div"></div> </div> |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 04:35 |