![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 1 Dołączył: 16.08.2005 Skąd: Gniezno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Znacie jakieś polskie sklepy internetowe gdzie można sobie kupić takie kubki "branżowe" np. dla programistów PHP, albo w ogóle dla progrmistów?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 320 Pomógł: 36 Dołączył: 28.08.2006 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ło, też byłbym zainteresowany takim kubkiem...
chyba trzeba zadowolić się jednak stworzeniem własnego na stronach z jakimiś foto-upominkami ;/ lub przeszukac Allegro... swoja droga, cos kiedys gdzies przeczytalem o jakis koszulkach php.pl... czy nie mozna np.: na wortalu uruchomic sklepu z tego typu gadżetami?? znalazlem tez cos tutaj, markowe, drogo... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wszystkie 13 [sic!] postów na temat bezsensowności kubków usunąłem. Wracamy do tematu wątku.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 1 Dołączył: 16.08.2005 Skąd: Gniezno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hehe - a już chciałem odpierać argumenty.
Kiedyś pamiętam byl taki serwis, że można było swój sklep założyć i sprzedawać różne swoje gadżety - tylko właśnie nie pamiętam nazwy. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Raph: butik.pl na przykład.
Sprawa gadżetów PHP.pl na razie jest zamknięta - brak statusu prawnego jest przeszkodą w tym momencie. Sprawa kubków IT - zrób sobie projekt, albo zatrudnij grafika do tego, następnie poszukaj firmy, która się takimi rzeczami zajmuje i zamów sztukę, bądź kilka sztuk. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
ba nawet w rossmanie mozna sobie taki zrobic, aczkolwiek ja juz bym poszukiwał takiego metalowego z próżnia w srodku w celu trzymania dluzej temp i na tym jakies logo w metalu
![]() |
|
|
![]()
|
|
Serio - mozna w Rossmanie? W każdym? Mieszkam koło Gniezna i tam jest jeden. A jak to wygląda? Zanosisz jakiś plik z grafiką? Ile kosztuje taka przyjemność?
Ten post edytował Raph 4.03.2008, 19:22:38 |
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
przyjemność ta kosztuje 19zł + chyba otwarcie sesji można sobie to zamówić przez net i do odbioru w rossmanie foto rossman przycinasz sobie odpowiednio graficzkę na stronie a potem oni to nanoszą na kubek całkiem przyzwoicie to wychodzi.
Po przestudiowaniu cennika z 1 zdjęciem 19zł + 4 za odbiór w rossmanie lub 7 jeśli wysyłka poczta ew jeszcze + 3zł jak za pobraniem, można nawet z 2 zdjęciami... Jedyny minus ze kubki są albo białe albo czarne (opcja magiczne - obraz pokazuje sie po zalaniu go czymś ciepłym) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
nie wpadłem na to
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 48 Dołączył: 23.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a gotowe koszulki z logo php można gdzieś kupić oprócz tej strony co podał Raph?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 749 Pomógł: 37 Dołączył: 3.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
swój projekt i koszulki.com
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 662 Pomógł: 45 Dołączył: 26.03.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 23 Dołączył: 2.12.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, odnośnie tematu z koszulkami PHP:
http://img391.imageshack.us/my.php?image=dsc00073vy9.jpg Efekt jest dosyć fajny, swoją drogą php.net mogło by wydać taką oficjalną koszulke :] pozdrawiam. -------------------- Masz swoje mieszkanie i chcesz je wynająć? Sprawdź ofertę Zarzadządzanie Najmem
WRONA.IT - pozycjonowanie stron www.ecyklopedia.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To ja zadam pytanie. Ktoś kupował kubki i podkładki pod mysz w Rossmanie? Będę zamawiaj je 14 maja i tak nie wiem, czy nie ma czegoś lepszego. Nie interesują mnie sklepy z minimum 100 sztuk do zamówienia
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Ja kupowałem kubek, całkiem ładnie to wyszło aczkolwiek zamawiając trzeba dobrze przyciąć zdjęcie tak jak tam podają bo przy większych różnie mogą je skalibrować
![]() ogólnie nie narzekam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jak wygląda odbiór osobisty w sklepie? Idziesz, podajesz nazwisko i tyle? Czy jakiś numer dostaje?
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
dawno to było, ale jak mnie pamiec nie myli to jakis kwitek z numerem drukowałem, ale głowy nie dam. Jedyne co zapamiętałem to ze odbior był bezproblemowy ;p
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 20:51 |