![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 12 Dołączył: 16.07.2006 Skąd: : getCity ( ); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapraszam Was wszystkich drodzy forumowiczowie do korzystania z serwisu społecznościowego dla programistów, koderów i webmasterów
http://twojkod.pl Jest to mój serwis, i przeszedł on gruntowny "remont" Pozdrawiam i zapraszam -------------------- Jeśli my czegoś nie zrobimy, zrobią to za nas inni
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 662 Pomógł: 45 Dołączył: 26.03.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
- Znowu darmowy design
- Miniaturki avatarów strasznie brzydkie są - Brak polskich znaków - Żółte tło kodów Wytłumacz mi, jaki sens widzisz w robieniu serwisu społecznościowego z kodami użytkowników ? Po prostu głupota. Ocena: 0/10 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 5 Dołączył: 8.11.2004 Skąd: trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może i nie jest to jakaś rewelacja, może i nie jest to nawet nikomu potrzebne,
ale nie zapominajcie jak pisaliście w swoich początkach, każda zrobiona stronka czegoś uczy, więc nawet jeśli powyższa strona nie jest rewelacją i nie jest nikomu specjalnie potrzebna to jest na pewno kolejnym krokiem w przód dla autora |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Ogolnie nie jest zle jednak jak bys zrobil kolorowanie skladni wielu jezykow+kremowe tlo ladniej by to wygladalo
Masz zadluga rejestracje nikt w sieci(przynjmniej ktos madry) nie poda ci swoich danych to jedna rzecz Potem pytasz o wszystkie jezyki ale brakuje najwazniejszych jak C/C++/C#/JAVA potem zamiast dawac te selecty to zrobi jednego input'a i tam sie pytaj jakie znasz jezyki i koles sobie wpisuje a pod nim 2 input gdzie bedzie napisane czego dany user sie uczy To by bylo na tyle mi sie podoba ![]() -------------------- Zainteresowania: XML | PHP | MY(SQL)| C# for .NET | PYTHON
http://code.google.com/p/form-builider/ Moj blog |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 662 Pomógł: 45 Dołączył: 26.03.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@php programmer - Jeśli chodziło Ci o moją wypowiedź, to ja to doskonale wiem że każdy kiedyś zaczyna. Ale przecież wypisałem co mi się nie podoba, a to że nie widzę sensu takiego serwisu, to już inna bajka
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 12 Dołączył: 16.07.2006 Skąd: : getCity ( ); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie rozumiem czemu nie ma szans.
Na deviant art tak samo mówili, a proszę jak się ładnie rozwinął -------------------- Jeśli my czegoś nie zrobimy, zrobią to za nas inni
|
|
|
![]()
|
|
Eee ale deviant czy digart to co innego. Ale znalazłem nowego krzaka
![]() Cytat Właścicielem serwisu jest firma Media-X.pl Wszedłem na tą stronę, poczytałem i doszedłem do wniosku że nie wiesz co to firma ![]() ps. Życzę powodzenia stronie, ale moim zdaniem to nie ma szans na sukces. Może skup się jeszcze na jakiejś innej grupie, nie tylko programistach ? ![]() Ten post edytował Moli 4.03.2008, 10:10:55 |
|
|
![]()
|
|
Robiłem to na zlecenie. Nie czepiaj się o każdą drobnostkę
Ty nie wiesz co to firma Ten post edytował jarmiar 4.03.2008, 15:18:42 -------------------- Jeśli my czegoś nie zrobimy, zrobią to za nas inni
|
|
|
![]()
|
|
Cytat Ty nie wiesz co to firma Wiem i to napewno firmą nie jest. ps. Popraw forme wyświetlania ocen. Ocena 4.1667 brzydko wygląda. ps2. Jak na serwis społecznościowy za dużo kont testowych. Ten post edytował Moli 4.03.2008, 22:12:45 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Słabe to jakieś... niby z pozoru ok ale jakoś trąci amatorką...
![]() Zabiły mnie twoje funkcje haszujące: http://twojkod.pl/pokaz_kod,9.html szczególnie haszuj() - myślisz, że dzięki wielokrotnemu wywołaniu base64_encode(), md5() i sha1() twoje hasło jest trudniejsze do złamania? ![]() Bez urazy ale ogólnie to mam wrażenie, że idziesz na masówkę. Robisz dużo byle robić... w wyniku powstają takie (nawiązując do avatara) waldusiowe serwisy... PS: w haszuj() zmień return $pass; na return md5($pass); - będzie jeszcze bardziej tajniacko ![]() Ten post edytował phpion 4.03.2008, 22:35:01 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Mi sie nie podoba to, że aby wkleić kod muszę się rejestrować.
Powiem Ci, do czego używa się takich serwisów. Kiedy chcesz komuś pokazać listing, bo właśnie tłumaczysz jakiś problem. Jedyne, co się liczy, to 1. Krótki adres serwisu (a na stronie od razu formularz do wklepania kodu) 2. Możliwość pokolorowania składni wg. języków 3. Zamiana tabulatorów na spacje (bardzo ważne!) 4. Po kliknięciu widzę swój kod, a adres strony mogę skopiować i mieć pewność, że odbiorca zobaczy listing Nie interesuje mnie logowanie, ocenianie kodu, komentowanie go, czy inne wynalazki. Pozdrawiam. -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z tym się zgodzę, że nie mam pojęcia po co się na takiej stronie rejestrować. Ale jakieś opcjonalne pole typu "nick" się przyda, żeby można było wyszukać to co się wrzuciło w razie gdy się zapomni link
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 20 Dołączył: 8.12.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A poco kolejny taki serwis z możliwością wklejania kodu?
Ja rozumiem społecznościowy dla programistów, jako miejsce zrzeszające programistow gdzie można pogadać o tym co jest wporzo co nie. Choć z drugiej strony po cholere coś takiego jak są już fora choćby to na których takie rzeczy się dzieją. No chyba że chodzi o gadanie o dupach. Bo ja przyznam że w moim nowym lapsie jeżeli chodzi o gry to jednak karta graficzna którą mam jest do dupy.... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 240 Pomógł: 13 Dołączył: 1.06.2007 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kiedyś każdy chciał mieć bloga a teraz każdy chce "serwis społecznościowy"
![]() -------------------- Good programming is 99% sweat and 1% coffee.
Make it idiot proof and someone will make a better idiot... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 206 Pomógł: 21 Dołączył: 1.09.2006 Skąd: Edinburgh Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie "wogóle" a "w ogóle"...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sory, że mój post będzie dotyczył gramatyki, ale muszę nać upust mojej gadatliwości.
![]() @specialplan ja zawsze pisałem "wogóle" i wydaje mi się to jak najbardziej normalne, a słowniczek w firefoksie i komunikatorze i evolution poprawia mi je, a "w ogóle" według mnie jest jakieś dziwne. No ale jedną drogą moje przyzwyczajenie, a drugą właściwa pisownia. Zwracajmy uwagę na takie rzeczy, żeby te "wogóle" nie stało się "w ogóle" i aby nie było uważanie za poprawny wyraz. Co do stronki (żebym nie został osądzony o nabijanie postów kazaniami gramatycznymi ![]() Pozdrawiam! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
"W ogóle" -> W (kim? czym?) ogóle. A ja myślałem, że to oczywiste :/
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
@Kildyt:
http://so.pwn.pl/lista.php?co=w+og%F3le http://so.pwn.pl/lista.php?co=wog%F3le Na temat projektu swoje zdanie wypowiedziałem i w pełni je podtrzymuję. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 206 Pomógł: 21 Dołączył: 1.09.2006 Skąd: Edinburgh Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@kildyt
mi tez niektore wyrazy wydaja sie byc dziwnymi, jednak nie tworze swojej wlasnej ortografii:) Ten post edytował specialplan 7.03.2008, 13:30:46 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 172 Pomógł: 9 Dołączył: 22.03.2008 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak mozna robic strone dlka programistow, ktora ma 97 bledow walidacji?
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 08:24 |