![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 48 Dołączył: 23.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam kod który pobiera dane i wyświetla je na wykresie na localhoscie działa a jak wrzucę go na moja stronę to już nie pokazuję się: Obrazek "URL" nie może zostać wyświetlony ponieważ zawiera błędy.
To nie jest mój pierwszy wykres mam tez inne i działają ale jak w niech zmienię wysokosc_slupka z 40 na 20 to tez wywala ten błąd ![]() Kod:
można jakiś stłumić ten błąd? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 2 Dołączył: 5.11.2003 Skąd: Tarnowskie Góry Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli to jest błąd typu warning, lub inny nie wysypujący skryptu wystarczy error_reporting(0); na początek skryptu wrzucić, jeżeli fatal to trzeba poprawic skrypt (zobaczyc w żródło co powoduje bład).
-------------------- Impossible is nothing.
php is for idiots, i'm using php version 5 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 48 Dołączył: 23.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
error_reporting(0); nie nie dało to nie jest błąd typu warning tylko normalnie pokazuje się Obrazek "URL" nie może zostać wyświetlony ponieważ zawiera błędy
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
weź podgląd źródła strony i pokaż nam jakie błędy wywaliło.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
źródło strony to czysty obrazek png bez żadnych błędów php nie wkleiłem go bo jest za duże
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 387 Pomógł: 273 Dołączył: 18.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat źródło strony to czysty obrazek png bez żadnych błędów php nie wkleiłem go bo jest za duże Jesteś pewien? Najlepiej zakomentuj tymczasowo wysyłanie nagłówka i zobacz, czy faktycznie nie wyświetlają się jakieś błędy. -------------------- XMPP: l0ud@chrome.pl
|
|
|
![]()
|
|
Najlepiej zakomentuj tymczasowo wysyłanie nagłówka. Możesz dokładniej? -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.06.2025 - 14:49 |