![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 1.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak więc zajmujemy się poprawianiem silnika Ugamela. Robimy to z przyjemności więc żadnych zysków materialnych. Poszukujemy bardzo dobry zaznaczam BARDZO DOBRYCH programistów PHP którzy cos potrafią a nie że nie umieją wstawić echo if-a czy include. Bazujemy na forum ugamela.mesio.org lub jak wolicie ugamela.new-game.net
Kontakt możliwy tylko w tym topicu, na PW, lub na forum ugamela.mesio.org na PW do usera o nicku mack Mam nadziję iż zainteresowała was nasza oferta. Pozdrawiam ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam nadziję iż zainteresowała was nasza oferta. Kiedyś padnę na zawał wywołany atakiem śmiechu. A wszystko przez to forum.1. Zapraszam do lektury: słownik języka polskiego: oferta. Powiedz mi co Ty oferujesz? Bo ja jakoś się nie doczytałem. Na moje oko to Ty nic nie oferujesz ![]() 2. W tym wątku nie będzie dyskusji. Dział ten służy do publikowania ogłoszeń a nie do dyskusji. Proszę ewentualnie rozszerzyć informacje o formach kontaktu; 3. Dorzucam do tytułu wątku tag: [wolontariat]. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 147 Pomógł: 3 Dołączył: 28.12.2007 Skąd: toronto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Poszukujemy bardzo dobry zaznaczam BARDZO DOBRYCH programistów PHP którzy cos potrafią a nie że nie umieją wstawić echo if-a czy include gadasz jak Kononowicz ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
gadasz jak Kononowicz ![]() Mike napisał: 2. W tym wątku nie będzie dyskusji. Dział ten służy do publikowania ogłoszeń a nie do dyskusji. Proszę ewentualnie rozszerzyć informacje o formach kontaktu; Jak widać inni gadaja jak Kononowicz zaś drudzy czytają ze zrozumieniem tak jak on temat zamykam -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 20:35 |