![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 26.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, domyślam się, że ten temat już Was męczy, ale proszę pomóżcie
![]()
Warning: mail() [function.mail]: Failed to connect to mailserver at "localhost" port 25, verify your "SMTP" and "smtp_port" setting in php.ini or use ini_set() czy możecie mi pokazac jak zdefiniowac serwer smtp, port i ze jest wymagana autoryzacja ? czyli chodzi o wyslanie maila z konta np na onet.pl Pozdrawiam! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 108 Pomógł: 26 Dołączył: 29.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po prostu mailserver jest źle skonfigurowany(albo w ogóle nie zainstalowany)
Ten post edytował Xniver 1.03.2008, 14:40:05 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 26.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Xniver - chyba mnie źle zrozumiałeś, nie chodzi mi o to, żeby wysłać maila z localhosta, tylko żeby pochodził on z konta znajdującego się na serwerze smtp.poczta.onet.pl.
Nie wiem, jak dołączyć do tamtego kodu nazwe serwera, port, login i hasło oraz zaznaczyć że serwer smtp wymaga autoryzacji. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 306 Pomógł: 32 Dołączył: 20.01.2008 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Jeżeli chcesz zrobić coś takiego, że zamiast twojego serwera wyswietlało adres konta np. z poczta.onet.pl to w zmiennej $odKogo wpisz ten adres np. mojapoczta@poczta.onet.pl
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 17:40 |