![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 29.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam pytanie. Zawsze jak wrzucam film na youtube ma on dużo gorszą jakość niż normalnie. Jak temu zaradzić. Cyfrówkę którą mam kręci naprawdę bardzo dobrej jakości filmiki ale jak już wrzucę na Youtube to jest jakość jak z komórki. Jak temu zaradzić? jak poprawić jakość macie jakieś pomysły? Próbowałem na różnych formatach wrzucać avi z kodekiem XVID
chyba najlepsza możliwa jakość ale dalej to samo. Youtube konwertuje zawsze do flv więc zmiana formatu chyba nic nie da? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Youtbue ma swoja kompresje - jesli chcesz lepsza jakosc to zaloz wlasny serwer z filmilkami w HDMI
![]() Ten post edytował NuLL 29.02.2008, 18:44:54 -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 18 Dołączył: 23.08.2003 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zaloz wlasny serwer z filmilkami w HDMI ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- *Note: No animals were killed durning the construction of this post.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na pewno wam chodziło o HDMI?
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
o HD
![]() -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niee, tylko nie to. Nie mam monitora z HDCP
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 18:06 |