![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 21.09.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie moge zainstalować MYSQL, nie dziala. Apacha 2.0.4 zainstalowałem , zmienilem httpd.conf pod php i tez dziala a z MySQL nie moge sobie poradzic. Pomozcie , moze cos trzeba zmienic w plikach? przekopiowac do innych katalogow? Nie mam pojecia.
Skad sciagnac FoxServ ? :cry: |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: W - WA -> GRO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Doinstaluj sobie pod Windowsem MyODBC
![]() Bez tego MySQL Ci pod Win nie ruszy ![]() -------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
Szukasz skryptow - www.hotscripts.com |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 786 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2002 Skąd: Wroclaw/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Doinstaluj sobie pod Windowsem MyODBC :)
jesli mysle o tym samym myodbc to wg mnie nie ma zwiazku z tematem. wielokrotnie isntlaowalem mysql na windows i poki co mialem tylko jeden klopot - ze wzgledu na konfiguracje sprzetowa otwieranie socketow nie bylo mozliwe - bo zasymulowaniu sieci (klient<-> server) wszystko ruszylo.
Bez tego MySQL Ci pod Win nie ruszy :( -------------------- .. make web your home ..
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: W - WA -> GRO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No w sumie kurtz masz racje. Po prostu kiedys mialem problem z odpaleniem MySQLa i dostep uzyskalem dopiero po doinstalowaniu myodbc.
Fakt, troche namieszalem piszac lekko (z tym myodbc) nie na temat - mea culpa :oops: Yoshi: napisz jakie sa objawy tego niedzialania MySQLa :!: BTW: kurtz: sliczna sciema z tym moderatorem adoratorem ![]() -------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
Szukasz skryptow - www.hotscripts.com |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 03:36 |