![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 28.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() Posiadam internet radiowy predkosc 1 mb. Jednak mam strasznie duża ilosc wyslanych pakietów niz odebranych zupelnie nie wiem dlaczego.. komp jest po formacie, nie mam zadnych programow sciagajacych.... wiec o co tu chodzi?? Dodatkowo w zakladce " wyswitl komputery grupy roboczej " ujrzalem 14 malych ikonek komputerkow z nazwami jakis uzytkownikow... Zupelnie nie wiem co to jest i czy Ci ludzie podpinaja sie pod moj net?? jezeli tak to jak to zliwidowac? ![]() Bardzo prosilbym Was o jakąkolwiek pomoc.... Zaawansowanych uzytkownikow komputerów dla których ten problem jest błachy prosze o ciut cierpliwosci i wyruzomialosci.... pozdrawiam xmarlborox
Powód edycji: poprawiłem temat na zgodny z regulaminem (cysiaczek)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Szkoda, że Ty nie zachcesz Nam poświęcić odrobiny uwagi i przeczytać regulaminu forum.
Przenoszę no Komputer i oprogramowanie -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 11:46 |