![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 656 Pomógł: 3 Dołączył: 26.10.2005 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Zastosowałem do obrazków PNG styl do przeźroczystości podany w FAQ. I wszystko byłoby wporządku gdyby nie fakt, iż obrazek jest przeźroczysty a nad nim ramka z krzyżykiem (taka jak jest pod IE6 jak obrazek nie istnieje) dlaczego tak się dzieje? i jak to usunąć? Pozdrawiam, Łukasz Dróżdż. -------------------- zmoderowano - waga i rozmiar
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 249 Pomógł: 30 Dołączył: 18.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli dobrze przeczytałem kod w FAQ to potrzebny jest tam przezroczysty plik .gif. W kodzie zmienisz sobie jego położenie, nazwę.
-------------------- Warsztat: Ubuntu 12.10, PHPStorm
http://vertoo.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 656 Pomógł: 3 Dołączył: 26.10.2005 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chyba, że ktoś posiada jakiś sposób na PNG obrazki
który nie ruszy mi onmouseover i onmouseout poneiważ pngFIX jest prawie idealny ale niszczy mi te atrybuty wywala obrazek i daje <span></span> nt. iepngfix.htc i skrypt css podany w FAQ działa też prawie dobrze bo działa przeźroczystość, działa onmouse ale wyświetlona jest ta ramkna jakby nei było obrazka..... z tym idiotycznym czerwonym krzyżykiem -------------------- zmoderowano - waga i rozmiar
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 20:09 |