![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-mihi- |
![]()
|
Goście ![]() |
A więc mam stronę i sprawdzałem już kod tyle razy że już po prostu.. i nie wiem dlaczego nie działa.. na serwerze mam foldery : zdjecia, i min_zdjecia( na miniaturki) .. bardzo zależy mi na czasie więc jak ktoś by miał chwilę to b. dziękuję
![]() Aha mam ustawiony chmod 777 we wszystkich tych folderach..
|
|
|
-Wieviór- |
![]()
|
Goście ![]() |
Sam pisałeś ten kod? Jaki jest "błąd"? Dokąd dochodzi skrypt?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 387 Pomógł: 273 Dołączył: 18.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Było kilka błędów. Ta wersja powinna działać
Zwróć tylko uwagę na miejsce, gdzie wstawiłem komentarz. Przy tym warunku miałem wątpliwości. ![]() Ten post edytował l0ud 26.02.2008, 22:20:08 -------------------- XMPP: l0ud@chrome.pl
|
|
|
-mihi- |
![]()
|
Goście ![]() |
Ok..wielkie dzięki
![]() Nawet nie wyświetlają się komunikaty o błędach.. teraz to wygląda tak:
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 3 Dołączył: 29.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
problem chyba faktycznie głupi
zamien
na
i powinno zadzialac -------------------- if the specifications are absolutely ambiguous, every program will satisfy them
|
|
|
-mihi- |
![]()
|
Goście ![]() |
Aaa..nie no żal
![]() |
|
|
-mihi- |
![]()
|
Goście ![]() |
A jeszcze takie małe pytanie.. jak wyświetlić miniaturkę lub obraz w pełbych rozmiarach na wybranej stronie ? Bo tam gdzie jest cały skrypt to wiadomo ale jak na wybranej ? Jakoś to -> przerobić ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 3 Dołączył: 29.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie do konca wiem o co Ci chodzi. Jesli chcesz po prostu wgrac iles zdjec na serwer przez ten skrypt a potem je wykorzystywac w innych stronahc to najprosciej chyba bedzie do jakiejs bazy danych nazwy tych zdjec powrzucac.
-------------------- if the specifications are absolutely ambiguous, every program will satisfy them
|
|
|
-mihi- |
![]()
|
Goście ![]() |
Ale jak zrobić żeby dodawało do bazy i na serwer ? Jakoś przez if ?
|
|
|
-mihi- |
![]()
|
Goście ![]() |
Ok wiem już jak ok
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |