![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 17.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na dhtmlgoodies.com znalazłem przyjemny skrypt tutaj . Wszystko było by super, gdyby nie to, że chcę przypisać ten skrypt tylko do linka o określonej klasie. Skrypt przypisywany jest przez taką linijkę:
Kod <BR>// Define which elements should be affected:<BR> elements : ['a', 'img'],<BR> Zgodnie z tym, "tooltipsy" pojawiają się przy każdym linku i obrazku. Jednak gdybym chciał, aby pojawiały się tylko przy linku o określonej klasie (np. class="hover") to kompletnie nie wiem, jak się za to zabrać (Java to dla mnie magia). Jeśli ktoś miałby czas zerknąć na ten skrypt i zasugerować rozwiązanie to będę wdzięczny... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 116 Pomógł: 119 Dołączył: 10.05.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
coś mnie poruszyło w Twojej prośbie i zrobiłem z przyjemnością zmiany, które Cię interesują, oto ZMIENIONA część kodu z pliku js/title2note.js
EDIT: to kod JavaScript, ale użyłem tagów PHP bo lepiej kolorują składnię Ten post edytował Cezar708 26.02.2008, 17:50:52 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 06:30 |