![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 24.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jaki polecacie ?
Szukam jakiegos po polsku, rozbudowanego (z archiwum, komentarzami), w ktorym latwo mozna zmienic wyglad. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 23 Dołączył: 2.12.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ciężko powiedzieć, najlepszy będzie własny...
No, ale skoro nie potrafisz napisać, no to tak: -CuteNews; -PsNews; -------------------- Masz swoje mieszkanie i chcesz je wynająć? Sprawdź ofertę Zarzadządzanie Najmem
WRONA.IT - pozycjonowanie stron www.ecyklopedia.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 24.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dobra wybralem PSnews. Mam teraz pytanie jak to wgrac
![]() Zgrywam pliki na ftp'a, mam wejsc na http://www.yoursite.com/PSnews_Login.asp a wtedy wyswietla mi sie kod tej strony. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 23 Dołączył: 2.12.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie pamiętam już jak się to robiło, ale przeczytaj jest tam NA PEWNO instrukcja, i jeśli wszystko zrobisz ok, to będzie działało. Pamiętaj również o nadaniu odpowiednich praw katalogom.
W razie czego - pisz! ![]() -------------------- Masz swoje mieszkanie i chcesz je wynająć? Sprawdź ofertę Zarzadządzanie Najmem
WRONA.IT - pozycjonowanie stron www.ecyklopedia.pl |
|
|
![]()
|
|
Cytat Well, straight on with it, first things first, upload every single file in the zip file to your host or server, then browse to http://www.yoursite.com/PSnews_Login.asp Login using this information: Username: admin Password: admin Pisze zeby poprostu sie zalogowac :/ HELP Ten post edytował Sorius 26.02.2008, 19:22:23 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 26.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witaj
A może musisz wpisac zamiast www.yoursite.com/adres swojej strony z końcówką PSnews_Login.asp no bo chyba yoursite z angielskiego to jest "twoja strona" sprawdż to co Ci napisałem i powinno działać |
|
|
![]()
|
|
Witaj A może musisz wpisac zamiast www.yoursite.com/adres swojej strony z końcówką PSnews_Login.asp no bo chyba yoursite z angielskiego to jest "twoja strona" sprawdż to co Ci napisałem i powinno działać Lol, wiadomo ze nie pisze yoursite.com tylko adres swojej strony. Problem w tym ze wyswietla mi kod PSnews_Login.asp a nie sama strone odswierzam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat odswierzam No ty chyba zartujesz. Nie minelo 20 minut odkad napisales ostatniego posta a ty znowu odswierzasz?Karny wieczor. Jak nie zapomne to o polnocy otworze ![]() edit: nie zapomnialem ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 01:15 |