![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 235 Pomógł: 0 Dołączył: 3.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam problem z mysql i sesjami tzn nie do końca umiem sobie z tym poradzić, loguje mnie ale nie do końca działa
i plik sesja
Dodam ze pierwszy raz używam sesji z mysqlem zawsze operowałem na plikach i sesjach , dodam tez ze to logowanie dziala tez bez sesji bardzo dobrze i spełnia swoje zabezpieczenia ale w firmie której pracuje postanowiłem poprzerabiać skrypty które były pisane kilkanaście lat temu i przepisać je na nowo lub dodać modyfikacje |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
loguje mnie ale nie do końca działa A możesz jaśniej sprecyzować swój problem? -------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 324 Pomógł: 52 Dołączył: 18.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat dodam też że to logowanie dziala tez bez sesji bardzo dobrze i spełnia swoje zabezpieczenia... jeśli działa bez sesji to po co jej używasz ? Dołączam się do pytania co to znaczy, że nie do końca działa ? gino |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 235 Pomógł: 0 Dołączył: 3.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chodzi mi o to ze jest wszystko dobrze ale np po zalogowaniu przenosi mnie na stronę dla zalogowanych , tylko teraz mam problem jak zrobić mechanizm sesji dla tego logowania żeby móc przemieszczać sie pomiędzy stronami tylko dla userów którzy sie poprawnie zalogowali
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 01:09 |