![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 0 Dołączył: 13.03.2006 Skąd: Rogoźno Wlkp. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Szukam podpowiedzi jak napisać skrypt który będzie mi zliczał i jednocześnie poprowadzi statystykę dla magazynu którego rekordy są w tabelach i użytkownik odejmuje i dodaje stany dla danych produktów. Innymi słowy chodzi mi o statystyki wydań, pobrań powiedzmy dla danego miesiąca podczas zalogowania dla wszystkich osób którzy obsługują ten magazyn. Nie mam pomysłu jak to zrobić i nie wiem czy w ogolę idzie więc jeśli ktoś wie to poproszę naprowadzić... dzięki Tabela dla magazynu:
Ten post edytował walldeck 26.02.2008, 14:21:16 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Wypunktuj sobie to, co system ma zrobić, a następnie implementuj po kolei funkcje. Zacznij od najprostszych, takich jak wyświetlenie wszystkich, potem wyświetlenie tylko tych, których stan bieżący jest większy niż 0 itd. Zrób zapytanie zliczające takie rekordy. To nic trudnego, tylko musisz wykazać jakąś inicjatywę. Pytaj o konkrety.
Popraw proszę tytuł topiku na zgodny z zasadami forum Przedszkole -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.07.2025 - 19:29 |