![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 4 Dołączył: 26.01.2008 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Chcialbym napisac skrypt porownojacy value 2ch pol password w czasie rzeczywistym.Niebardzo wiem jak sie do tego zabrac wiec prosze o pomoc.Interesuja mnie zarowno gotowe rozwiazania jak i kursy. Pozdrawiam i z gory dziekuje. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 144 Pomógł: 30 Dołączył: 5.05.2007 Skąd: Mannheim Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Kod <script type="text/javascript"> function porownaj(id1,id2){ if(id1.value != document.getElementById(id2).value) document.getElementById("infodiv").innerHTML = "Rozne wartosci"; else document.getElementById("infodiv").innerHTML = "OK"; } </script> <input type="password" id="pass1" onkeyup="porownaj(this,'pass2')"/><br/> <input type="password" id="pass2" onkeyup="porownaj(this,'pass1')"/><br/> <div id="infodiv"></div> Pozdrawiam -------------------- Flash Flex PHP JAVA RED5 http://www.easyweb24.net
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 4 Dołączył: 26.01.2008 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam Kod <script type="text/javascript"> function porownaj(id1,id2){ if(id1.value != document.getElementById(id2).value) document.getElementById("infodiv").innerHTML = "Rozne wartosci"; else document.getElementById("infodiv").innerHTML = "OK"; } </script> <input type="password" id="pass1" onkeyup="porownaj(this,'pass2')"/><br/> <input type="password" id="pass2" onkeyup="porownaj(this,'pass1')"/><br/> <div id="infodiv"></div> Pozdrawiam Dzieki - to rozumiem a czy ktos moglby polecic mi jakas ksiazke / kurs z czego moglbym opanowac js pod ajaxa ? Chcialbym aby byla to gruntowna i wyczerpujaca temat wiedza. pozdrawaim |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 04:56 |