![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 64 Pomógł: 1 Dołączył: 1.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam taki oto problem. Po wpisaniu w przeglądarce login.htm wyświetla się login.htm [tak jak chcę] gdy od razu po tym napiszę register.htm niestety nie zmienia się zawartość strony lecz nadal jest poprzednia [login.htm]. Teraz troszkę kodu. index.php
Teraz kod .htaccess Kod RewriteEngine On RewriteRule ^index.htm/?$ index.php?id=news RewriteRule ^register.htm/?$ index.php?id=register [L] RewriteRule ^login.htm/?$ index.php?id=login [L] Teraz kod index.tpl Kod ... <div class="left"> <div class="content"> {include file="$file"} </div> </div> ... Jak sprawić, żeby szablony dynamicznie się zmieniały? ; ) Z góry dziękuję za udzieloną pomoc. Pozdrawiam Problem rozwiązany ![]() Ten post edytował daw22 24.02.2008, 16:36:22 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 126 Pomógł: 1 Dołączył: 31.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja bym to zrobil poprzez switch
dobra rada lepiej nazywac pliki template: .tpl.html wiekszosc edytorow nie wtedy problemu z kolorowaniem tresci ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 84 Pomógł: 0 Dołączył: 17.08.2006 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a czy masz pustą linię na końcu .htaccessa ? logika php wydaje się ok ..
-------------------- Bez takich avatarów - moderator
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 09:53 |