Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> [php] potrzebny szablon - mam nóż na gardle :(:(, student potrzebuje pomocy:(
roszej
post 24.02.2008, 15:25:24
Post #1

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam. Załuję że muszę pierwszego posta napisać takiej treści ale nie wiem co robić - mam noż na gardle. Studiuje informatykę a konkretnie teleinformatyke, ale miałem również w poprzednim semstrze przedmiot Technologie Multimedialne sad.gif.
Jutro mam ostateczny termin oddania projektu strony w PHP prostej strony zarządzalnej tzn zeby można było dodać nowy dział takie wymagania są
• jednopoziomowe menu (możliwość edycji/dodawania/usuwania działów w serwisie z poziomu prostego panelu administracyjnego) – dodanie nowego działu związane jest z utworzeniem nowego pliku tekstowego (analogicznie usuwanie pliku i jego edycja),
• proste uwierzytelnianie u
żytkownika serwisu (administratora) w panelu administracyjnym (pola formularza text i password),
Jako, że to kompletnie nie moja dziedzina to sie kompletnie nie znam sad.gif szukałem po necie ale nie mogłem znaleść jestem zdesperowany sad.gif

i teraz: Czy ktoś z was mogłby mi podesłać albo dac jakiś link skąd bym mógł wziąć jakiś szablon i dac rade coś wykombinować? BŁAGAM! będę wdzięczny dozgonnie!

Ten post edytował roszej 24.02.2008, 15:26:34
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Closed TopicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 19.07.2025 - 06:20