![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 256 Pomógł: 7 Dołączył: 1.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
za nic nie mogę zalogować się do mojego cpanelu za pomocą curl. Kod wygląda tak
Po odpaleniu takiego pliku dostaje formularz logowania. To co mnie zastanawia to brak napisu "Login Attempt Failed!" Skrypt zachowuje się tak jakby zmienne POST były puste. Proszę o pomoc. -------------------- Nie proś o to, idź i sam to zdobądź.
Zrób to, a osiągniesz sukces. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Administrator wortalu Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 960 Pomógł: 39 Dołączył: 21.10.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 256 Pomógł: 7 Dołączył: 1.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sabistik dzięki
![]()
Tylko nie pobiera mi obrazków... z powodu linków typu "/folder/". Czy da się jakoś to oszukać? Ten post edytował Hectic 24.02.2008, 14:43:04 -------------------- Nie proś o to, idź i sam to zdobądź.
Zrób to, a osiągniesz sukces. |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator wortalu Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 960 Pomógł: 39 Dołączył: 21.10.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jedynie możesz przelecieć źródło preg'iem i pododawać bezwzględna ścieżkę.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 184 Pomógł: 6 Dołączył: 23.02.2008 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ereg_replace
![]() -------------------- Sygnaturka comes here.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 108 Pomógł: 26 Dołączył: 29.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 6.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie, podepne sie do tego tematu.
Po przeprowadzeniu logowania, metoda podana wyzej, uzyskuje w odpowiedzi napis: Cytat The Document has moved here i jest podlinkowany linkiem jaki otrzymuje po zalogowaniu sie normalna metoda tylko zamiast domeny glownej jest localhost. Moze wiecie jak sie z tym uporac?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 08:56 |