![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 24.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie wiem za bardzo jak to zrobic . chcialbym zainstalowac cos takiego na stronie http://www.hotscripts.pl/produkt-3210.html . tam wgrana jest joomla, ale kiedy instaluje to jako moduł albo komponent to po prostu nie nie da!! co robic?
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Byłoby miło, gdybyś jasno wytłumaczył co gdzie i na czym chcesz instalować. Nie wydaje mi się, żeby psNews było komponentem joomla.
Jeśli nie wiesz, o co wogóle chodzi, to rozważ wynajęcie kogoś do zrobienia tego, co chcesz. Pozdrawiam. -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 24.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
po prostu mam na serwerze zainstalowana joomle. i chcialbym taki skrypt uruchomic zeby mi dzialal na stronie jak to zrobic?
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 247 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Hamburg / Darlowo Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przerob skrypt na komponet joomla . Skrzyni biegow od mercedesa tez nie wpakijesz do fiata
|
|
|
![]()
|
|
prosilbym o pomoc, bo nie wiem jak to zrobic:/ jesli jest tu ktos życzliwy to prosze o pomoc
PRosze o pomoc zalezy mi na czasie!! jak zainstalowac taki skrypt na stronie, na ktorej mam zainstalowana joomle ![]() ![]() piszecie ze trzeba przerobic na modul czy cos takiego- moglby ktos mi pomoc to zrobic? ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 10:23 |