![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 231 Pomógł: 17 Dołączył: 26.08.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam taki problem... Pobieram dane z bazy a następnie chcę aby te wyświetlane rekordy były dzielone na strony. Mam taki skrypt: Kod $strona = $_GET['s']; // Wynikow Na Strone $wns = 10; settype($strona, "integer"); $tresc_zapytania_max = 'SELECT `id` FROM `baza`'; $zapytanie_max = mysql_query($tresc_zapytania_max); $r_max = mysql_num_rows($zapytanie_max); $tresc_zapytania = 'SELECT `temat`, `data` FROM `baza` ORDER BY `id` DESC LIMIT '.($strona*$wns).','.$wns; $zapytanie = mysql_query($tresc_zapytania); while ($wiersz = mysql_fetch_row($zapytanie)) { echo $wiersz[0].' - '.$wiersz[1].' '; } $lStron = celi($r_max/$wns); for ($i=0;$i<$pNum;$i++) echo ''.($i+1).''; Rekordy są wyświetlane dobrze... Po 10 na każdej stronie. Tylko wyskakuje mi błąd: Kod Fatal error: Call to undefined function celi() in /home/accounts_p/puzi/public_html/2/admin/page/test.php on line <b>63</b> I po tym komunikacje wychodzi że błąd jest w tej części kodu: Kod $lStron = celi($r_max/$wns); for ($i=0;$i<$pNum;$i++) echo ''.($i+1).''; Proszę o pomoc |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 03:16 |