![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 234 Pomógł: 5 Dołączył: 26.01.2008 Skąd: Lutcza Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam mam taki problem mam dwa obrazki png każdy ma przezroczyste tło i chce je na siebie załozyć ale chce aby przezroczystosc działała i zeby były widoczne tylko miejsca nieprzezrocyste z góry dzięki wzamian dam "pomógł"
-------------------- POMOGŁEM ? Wciśnij "Pomógł" , dzięki !
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 116 Pomógł: 119 Dołączył: 10.05.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wrzuć oba obrazki do DIVów w podobny sposób:
a za pomocą cssowych `top` i `left` ustawiasz gdzie te obrazki są... trochę próbowania i ładnie sobie je nałożysz jeden na drugi. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 234 Pomógł: 5 Dołączył: 26.01.2008 Skąd: Lutcza Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Mozna tak ale ja chce aby to było w gd np podaje adres www.mojstrona.pl/plik.php?obrazek1=aderss.png&obrazek2=adres2.png
w css mozna ale ja niechce np : style="position:absolute;left:299px;top:910px;width:385px;height:385px;z-index:1" pomoc prosze ![]() -------------------- POMOGŁEM ? Wciśnij "Pomógł" , dzięki !
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.06.2025 - 06:43 |