![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 18.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich, jestem tu nowy, potrzebuje pomocy
chodzi o to, że jest formularz w html, który jest obsługiwany w przez plik php. - powiedzmy formularz.php - odbiera dane z formularza html i wysyła na maila oraz wyświetła na stronię, w pliku formularz.php znajduje się funkcją, którą ma wyświetlać kolejne informację na stronię, po kliknięciu na link. nie wiem jak wywołać tę funkcję. Klikam na link powiedzmy zamów i mają się wyświetić kolejne informację Ten post edytował iperson 18.02.2008, 18:52:35 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 568 Pomógł: 192 Dołączył: 7.03.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mozęsz zrobic tak:
Wyswietlajac w ten sposb najpier ci sie pokaze to jest pierwsza czesc nastepnie po dopisaniu do konca pli ?id=2 pokaz ci 2 czesc itd. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 18.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chodziło mi bardziej o coś takiego:
function napisz() { jakieś tam akcje; print co tam; itd } echo"<a href="#">po kliknięciu wywołaj funkcję napisz</a>" "kod" jest poglądowo |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 568 Pomógł: 192 Dołączył: 7.03.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tylko tak, chyba że chcesz zrobić to obiektowo. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
no tak, tylko, że funkcja wywołuje się po załadowoniu strony i od razu jest "napisz coś tam" :-( zamiast "napisz" i po kliknięciu coś tam
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 875 Pomógł: 122 Dołączył: 2.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chodziło mi bardziej o coś takiego: function napisz() { jakieś tam akcje; print co tam; itd } echo"<a href="#">po kliknięciu wywołaj funkcję napisz</a>" "kod" jest poglądowo No to ty chcesz Javascript nie PHP... chyba nie rozumiesz rozróżnienia server-side/client-side... :/ no tak, tylko, że funkcja wywołuje się po załadowoniu strony i od razu jest "napisz coś tam" :-( zamiast "napisz" i po kliknięciu coś tam No bo potreb walnął świerzakowego byka... zamień sobie to:
na to:
|
|
|
![]()
|
|
Tyż prawda
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Dzięki
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 26.06.2025 - 05:25 |