![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 162 Pomógł: 2 Dołączył: 18.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod while($row = mysql_fetch_array($wynik)) { extract($row); echo "<tr><td width=\"200px\">"; echo $nazwa_mod; echo "</td><td style=\"text-align: center\" width=\"30px\"><input type=\"text\" value=\"$mod\" size=\"5\" name=\"$id_mod\" /></td></tr>"; } Moje pytanie : ponieważ niestety nie udaje mi się wyświetlić wartości zmiennej : $id_mod która jest w "name"...dlaczego ? Jak zrobić tak żeby wyświetlić dynamicznie formularz..i wartości "name" będą różne ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 145 Pomógł: 16 Dołączył: 19.07.2007 Skąd: Elbląg Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A takie coś:
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 162 Pomógł: 2 Dołączył: 18.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No niestety nie pomaga
![]() za pomocą GET to idzie ALE.... w adresie action..mam zmienną w której chce przenieść pewną informacje a jak mam ustawione na GET to tej zmiennej nie ma wogóle... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 568 Pomógł: 192 Dołączył: 7.03.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm, troche za szybko odpisałem. Najlepiej pokaż cały kod i co chcesz osiągnąć dokładnie.
Ten post edytował potreb 18.02.2008, 18:46:04 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Kod $query = "SELECT nazwa_mod, id_mod, kolejnosc_mod FROM rodzaje_mod ORDER BY kolejnosc_mod"; $wynik = mysql_query($query); echo "<div style=\"text-align: center\"><br /><br /><br />ZMIEŃ KOLEJNOŚĆ<table border=\"1\" style=\"margin: 0 auto 0 auto\"><form action=\"?values=edit_kol_edit\" method=\"get\">"; while($row = mysql_fetch_array($wynik)) { extract($row); echo "<tr><td width=\"200px\">"; echo $nazwa_mod; echo "</td><td style=\"text-align: center\" width=\"30px\"><input type=\"text\" value=\"$kolejnosc_mod\" size=\"5\" name=\"$id_mod\" /></td></tr>"; } ?> </table> <input type="submit" value="Edytuj"> </form> No więc tak : Wyciągam z bazy informacje o KOLEJNOŚCI pojawiania się na stronie pewnych danych (pewnych kategorii) którą są w zmiennej $nazwa_mod, te liczby (kolejność) wstawiam dynamicznie do formularza i się mi to pięknie wyświetla na stronie, chcę stworzyć skrypt który mi poprostu zaktualizuje tą kolejność jak zmienie cyferki ![]() tam w kodzie jest błąd : method=\"get\" zamiast : method=\"post\" Ten post edytował stirith 18.02.2008, 18:59:30 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 875 Pomógł: 122 Dołączył: 2.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Formularze zawsze POSTem przesyłaj... i zobacz tutaj co masz zrobić z formularzem...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 01:06 |