![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 507 Pomógł: 2 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Mam sobie formularz pobiera dane z bazy:
Sa w nim losowe ID i indexy oraz pole do wypelnienia. Chce przekazac to na nastepna strone i wyswietlic w formie tabeli ale nie mam pojecia jak wyswietlic bo nie ma stalalej nazwy pola tylko jest nia index pobierany z bazy. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 561 Pomógł: 75 Dołączył: 19.08.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
DannyM, nie mam pojęcia, czy dobrze zrozumiałem, ale jak wrzucisz pola w ten sposób:
to w skrypcie, gdzie chcesz to wyświetlić, będziesz miał tablicę
z której już po stronie skryptu możesz w dowolny sposób powyciągać pola. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 507 Pomógł: 2 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
DannyM, nie mam pojęcia, czy dobrze zrozumiałem, ale jak wrzucisz pola w ten sposób: No tak ale w tym przypadku mam tych "pole" ze 100 i czy musze uzyc petli? Czy poaze mi je wszystkie?
to w skrypcie, gdzie chcesz to wyświetlić, będziesz miał tablicę
z której już po stronie skryptu możesz w dowolny sposób powyciągać pola. Moze to lamerskie ale mam dzis ciezki dzien (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował DannyM 18.02.2008, 14:14:02 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 00:48 |