![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 749 Pomógł: 37 Dołączył: 3.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, czy istnieje jakiś klient, którego mógłbym przenosić na pendrivie i mógł odpalać bez instalacji na różnych komputerach... Bardzo by mi takie coś pasowało do szkoły itp.
Jeżeli istnieje takie coś to skąd takie coś mógłbym ściągnąć? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 14.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://portableapps.com/apps/internet/miranda_portable GG i dużo, dużo więcej
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 461 Pomógł: 32 Dołączył: 17.09.2003 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
AQQ Portable - działa lepiej od Mirandy
![]() GG Portable też gdzieś w necie krąży ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 251 Pomógł: 13 Dołączył: 15.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://www.ggcenter.net/plik-szczegoly-3439
działa dobrze nie wiesza sie nic tylko używać ja tam mam -------------------- Everything should be made as simple as possible, but not simpler. - A.Eainstein
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 17.02.2008 Skąd: Jastrowie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja używam Konnekta od paru lat - zainstalowałem tylko raz
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 28 Dołączył: 4.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po co Ci na pendriva? Przecież na stronie gg jest chyba klient w javie, a także bodajże w ajaksie. Odpalasz przeglądarkę i masz.
-------------------- Sygnatura niezgodna z regulaminem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 875 Pomógł: 122 Dołączył: 2.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po co Ci na pendriva? Przecież na stronie gg jest chyba klient w javie, a także bodajże w ajaksie. Odpalasz przeglądarkę i masz. A historia...? niektórzy muszą mieć całą historię zapisaną... poza tym nie na każdym komputerze jest zainstalowana java a sama instalacja jest kłopotliwa... plus, można nie mieć uprawnień do instalacji... albo ktoś może sobie nie życzyć żebyś mu javę instalował... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
WebGG oparty jest na ajaxie a nie na Javie. Polecam Pidgin Portable. Ja osobiście na linuxie z Pidgina korzystam i uważam, że jest świetny.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 04:52 |